Pesplatna dostava i povrati za svaku narudžbu!
Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

O nama

Machine Trade d.o.o. osnovano je 1990 godine u potpunom privatnom vlasništvu, sa sjedištem u Đakovu, Ante Starčevića 104. Đakovo se nalazi u srcu Slavonije i Baranje gdje je osnovna djelatnost poljoprivredna proizvodnja.

Cilj je ponuditi poljoprivrednim proizvođačima što širi asortiman strojeva i rezervnih dijelova. Počeli smo sa prodajom rezervnih dijelova za traktore Torpedo, te danas imamo u ponudi najveći asortiman rezervnih dijelova traktora Torpedo u Hrvatskoj. Na skladištu imamo i rezervne dijelove za traktore Deutz i John Deere, te kombajne Đuro Đaković i Deutz Fahr.

Svake godine smo proširivali ponudu i danas nudimo velik izbor poljoprivredne mehanizacije kao što su: plugovi, tanjurače, rasipači, sjetvospremači, malčeri, prskalice i drugo. Također Vam možemo ponuditi rezervne dijelove za svu navedenu mehanizaciju. Između ostalog u ponudi imamo širok asortiman akumulatora, ležaja, semeringa, remenja, filtera, ulja i maziva, mazalica, vijaka, matica, podloški, seger osigurača, raznog kvalitetnog alata idr. Poduzeće se bavi i proizvodnjom gibljivih crijeva za  gorivo, zrak i hidrauliku.